Είναι γνωστό, ότι επί σειρά ετών, το σχολείο μας συνεργάζεται και δέχεται την αρωγή όλων των τοπικών φορέων που συνδράμουν με κάθε τρόπο το εκπαιδευτικό του έργο. Παράλληλα, η εποχή της εικόνας και της πληροφορίας, ο ψηφιακός μετασχηματισμός, και η εξωστρέφεια του σχολείου με συνεργασίες εκτός των ελληνικών τειχών, έχουν πολλαπλασιάσει τις ανάγκες σε μέσα τεχνολογίας & επικοινωνίας.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, η Δημοτική Εταιρία Λουτρών Λουτρακίου Αλμωπίας ανταποκρίθηκε στο αίτημα του σχολείου για ενίσχυση του υπάρχοντος τεχνολογικού εξοπλισμού και αποφάσισε πριν από λίγες μέρες την έγκριση αγοράς δύο (2) διαδραστικών πινάκων για το σχολείο με σκοπό την αναβάθμιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

_____________________________________________________________________________________________________________________

Το Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς την Δημοτική Εταιρία Λουτρών Λουτρακίου Αλμωπίας για την ανταπόκρισή της στο αίτημα του.

Στις 7 Απριλίου του 2023 έφτασαν οι δύο διαδραστικοί πίνακες με όλο τον συνοδευτικό εξοπλισμό για τη σωστή λειτουργία τους. Πλέον, κάθε τάξη έχει τον δικό της πίνακα και το μάθημα αποκτά νέο ενδιαφέρον με τη χρήση αυτού του σημαντικού εποπτικού μέσου!

Δημοτική Εταιρεία Λουτρών, τεχνικός και εκπαιδευτικοί σε μία από τις τάξεις
Η Δημοτική Εταιρία Λουτρών ενισχύει την υλικοτεχνική υποδομή του σχολείου