Ένας από τους άξονες βελτίωσης που επικεντρώνει το σχολείο μας αυτή τη χρονιά (2022-23) είναι η ομαλή μετάβαση των μαθητών/τριών από τη μία βαθμίδα εκπαίδευσης στην επόμενη. Μέσα στις δράσεις που έχουν προγραμματιστεί είναι και οι ανταλλαγές επισκέψεων σε σχολεία της επόμενης βαθμίδας εκπαίδευσης.

Σήμερα, Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου, προσκαλέσαμε το νηπιαγωγείο Λουτρακίου να μας επισκεφτεί, ώστε τα παιδιά να έχουν μία πρώτη επαφή με το αυριανό τους σχολείο. Και ήταν η κατάλληλη ημέρα, γιατί εκτός από το κέφι και την μουσική που επιβάλει η περίσταση, οι εκπαιδευτικοί σε συνεργασία με τον σύλλογο γονέων & κηδεμόνων, την τοπική ενορία και την δημοτική επιχείρηση Λουτρών είχαν φροντίσει να δημιουργήσουν μία φιλόξενη, γιορτινή ατμόσφαιρα.

Με την χορηγία του πατέρα Σολομώντα, την προσφορά του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων και την αρωγή της δημοτικής επιχείρησης Λουτρών, παιδιά και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το “κέρασμα” της ημέρας, να παίξουν και να διασκεδάσουν, να υποδεχτούν και φυσικά να ξεναγήσουν τους μικρούς μας επισκέπτες στους χώρους του σχολείου. Καθώς φαίνεται, οι καλύτερες συναντήσεις γίνονται σε ημέρες χαράς και κεφιού!

Το σχολείο εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους τους φορείς για την χορηγία, την βοήθεια και την παρουσία τους στην σημερινή ημέρα.

Από το νηπιαγωγείο στο δημοτικό: απλά και γιορτινά!