Ολοκληρώθηκε και τυπικά το φετινό eTwinning έργο μας με την διάχυση των αποτελεσμάτων σε όλες τις τάξεις, γονείς και εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας. Η παρουσίαση έγινε στις 14 Ιουνίου 2023, στον ισόγειο χώρο του κτιρίου που μετατράπηκε σε αίθουσα προβολών, ώστε οι παρευρισκόμενοι να μπορέσουν να παρακολουθήσουν τα βασικά σημεία και στάδια του έργου.

Μετά από μία σύντομη αναφορά στους στόχους, περιηγηθήκαμε στο TwinSpace, όπου παρουσιάστηκαν, ενδεικτικά, το padlet “A few words about me”, η δράση “Reasons to SMILE”, και η δραστηριότητα “Words in Action”. Με αυτό τον τρόπο, έκλεισε ένα πολύ ενδιαφέρον έργο που εστίασε σε ζητήματα υγείας, ευεξίας και συναισθηματικής ολοκλήρωσης, το οποίο έλαβε εθνική ετικέτα ποιότητας στις 10 Σεπτεμβρίου 2023 και ευρωπαϊκή ετικέτα ποιότητας στις 15 Ιανουαρίου 2024.

Στις 19 Ιουνίου 2023 το έργο παρουσιάστηκε στην 5η Γιορτή για την Ευρώπη με την υποστήριξη των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Πέλλας.

Το βίντεο της διάχυσης του έργου, όπως παρουσιάστηκε στο twinspace

Μπορείτε να δείτε όλο το έργο, αναλυτικά σε όλα τα στάδιά του, σε μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου κάνοντας κλικ εδώ.

Διάχυση, Εθνική και Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας του eTwinning έργου “Fitness, wellness and mindfulness: a post pandemic view #eTwEC”