Πραγματοποιήθηκε, σήμερα Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023, η καλοκαιρινή γιορτή του σχολείου μας παρουσία γονέων, καθώς και του εφημέριου πατέρα Σολομώντα, ο οποίος μας τιμά σε όλες τις γιορτές και ιδιαίτερες περιστάσεις του ημερολογιακού έτους.

Η γιορτή ξεκίνησε με την αποχαιρετιστήρια τελετή της Ε’ τάξης προς την ΣΤ’ με νοσταλγική διάθεση, ενθαρρυντικά λόγια για το μέλλον αλλά και κάποια αναμνηστικά δωράκια. Στη συνέχεια, πήραν το λόγο οι μαθητές/τριες της ΣΤ’ τάξης και μίλησαν για την σχολική τους εμπειρία κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους στο Δημοτικό. Έναν πολύ όμορφο, συγκινητικό, αποχαιρετισμό απηύθηνε η δασκάλα της τάξης, προς τους μαθητές/τριες της, η οποία πέρασε μαζί τους τα δύο τελευταία χρόνια.

Η τελετή συνεχίστηκε με θεατρικό δρώμενο, το οποίο έγραψε μαθήτρια της ΣΤ΄ τάξης, με σκηνικό μία συνάντηση συμμαθητών πολλά χρόνια μετά, και αφήγηση των καλύτερων στιγμών τους από το σχολείο.

Ο διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί εύχονται στους αποφοιτήσαντες μαθητές/τριες ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ στη σχολική τους διαδρομή, ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ στα μαθήματα, ΥΓΕΙΑ και ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ στη ζωή τους.

Η γιορτή έκλεισε, όπως κάθε χρόνο, με αυτό που περιμένουν μικροί και μεγάλοι: τα παιχνίδια νερού!

Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου: Καλοκαιρινή γιορτή 2023