Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022, υποδεχόμαστε τους Erasmus+ φίλους μας από την Λετονία, την Γαλλία και την Κροατία. Ολόκληρη η σχολική μας κοινότητα, οι γονείς, οι τοπικοί φορείς και γενικότερα η τοπική κοινωνία υπήρξε εξαρχής πρόθυμη να συνδράμει την φιλοξενία 37 ατόμων που θα γνωρίσουν και θα κινηθούν στο χωριό μας για τρεις ημέρες. Από την αρχή της σχολικής χρονιάς έχουν ξεκινήσει εργασίες αναμόρφωσης και εξωραϊσμού του σχολείου, εσωτερικά και εξωτερικά, ώστε να υποδεχτούμε τους εταίρους μας σε ένα όσο γίνεται πιο ευχάριστο και ελκυστικό περιβάλλον.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δραστηριότητες που σχετίζονται με την προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής σε όλα τα επίπεδα: Νους, Σώμα και Περιβάλλον. Άλλωστε αυτό είναι και το θέμα του προγράμματος: Healthy Mind Body and Environment (HMBE). Μεταξύ άλλων προβλέπεται ένα κυνήγι χαμένου θησαυρού στον χώρο των Λουτρών, παιχνίδια μυαλού, γρίφων και σπαζοκεφαλιές, παραδοσιακά εδέσματα αλλά και εκδρομές σε Έδεσσα, Βεργίνα και Θεσσαλονίκη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, εκ των προτέρων, θερμά όλους όσους πρόσφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν την βοήθειά τους έμπρακτα και ουσιαστικά, αφιερώνοντας κόπο και χρόνο αλλά και ενισχύοντας οικονομικά όλη αυτήν την προσπάθεια.

Η αφίσα της υποδοχής
Το πρόγραμμα δραστηριοτήτων

Δείτε τον χάρτη των πόλεων του προγράμματος κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://www.pictramap.com/app/view?p=09fe48

Και αμέσως παρακάτω ένα 10λεπτο βίντεο με όλες τις δράσεις που έχουν γίνει τα δύο τελευταία χρόνια στο πρόγραμμα ΗΜΒΕ του Erasmus+

Υποδοχή των Erasmus+ φίλων μας για το πρόγραμμα ΗΜΒΕ